Divendres, 17 setembre 2021
spot_img
IniciInclusió SocialEl projecte “L’hort al terrat” disposa ja de 8 horts urbans gestionats...

El projecte “L’hort al terrat” disposa ja de 8 horts urbans gestionats per persones amb discapacitat a Barcelona

Després de la incorporació del terrat del Palau Foronda situat a l’edifici de la Síndica de Greuges de Barcelona

projecte hort al terrat barcelona persones amb discapacitat
El terrat del Palau Foronda és el vuitè del projecte “L’hort al terrat” // Foto: Ajuntament de Barcelona

El projecte “L’hort al terrat”, impulsat per l‘Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), disposa ja de vuit horts urbans en terrats gestionats per persones amb discapacitat, després de la incorporació del terrat del Palau Foronda, situat a l’edifici públic de la Síndica  de Greuges de Barcelona i l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, a la Ronda Sant Pau, 43-45.

Aquest nou espai, gestionat per usuaris i les usuàries de les entitats de persones amb discapacitat Centre Psicoteràpia Barcelona (CPB) i Centre Condal,  disposa d’una capacitat per a plantar 440 hortalisses, verdures i plantes aromàtiques.

banner flyer interpersonas

Les persones que conreen els horts tenen discapacitat física, intel·lectual o un trastorn de salut mental i disposen del suport tècnic de l’empresa Groots Hydroponics, que els ensenya a plantar, conrear i collir les hortalisses.

El projecte “L’hort al terrat” va començar la primavera de 2016 amb l’objectiu de fomentar la inclusió social de les persones amb discapacitat i es promoure la seva autonomia i aprenentatge en l’àmbit de l’horticultura a través de la cura dels horts.

L’hort al terrat en escoles de primària

Donada la bona resposta del projecte, l’any 2020 es va iniciar un nou projecte al terrat de l’escola pública Francesc Macià, al districte de Sants-Montjuïc. L’alumnat de 3r de Primària comparteix la cura i el manteniment de l’hort amb persones  amb discapacitat intel·lectual i trastorn de la conducta del Centre de Dia Tres Pins de la Fundació Sant Pere Claver.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content