El president Puigdemont donarà el tret de sortida al Territori Special-Sant Just Desvern 2017

Participaran més de 600 esportistes amb discapacitat intel·lectual

carles puigdemont president
Carles Puigdemont // Foto: gencat

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, presidirà aquest dijous la inauguració del curs escolar a l’Escola de Formació Professional Antoni Algueró de Sant Just Desvern, alhora que donarà el tret de sortida a l’esdeveniment esportiu Territori Special-Sant Just Desvern 2017.

L’acte comptarà també amb la presència de la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, l’alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, el president del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica, Iban Cid, el president d’Special Olympics Catalunya, Jordi Durà, i el president de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual ACELL, Francesc Martínez de Foix.

El president començarà la seva estada al centre visitant-ne les aules i el taller acompanyat per l’equip directiu de l’escola. Posteriorment, mantindrà una trobada amb membres del patronat i signarà al llibre d’honor. Prèviament també visitarà l’Ajuntament on hi serà la Corporació i signarà en el llibre d’honor.  La segona part de la visita es durà a terme a l’auditori, on Puigdemont inaugurarà oficialment el curs escolar i presidirà l’acte de presentació de Territori Special-Sant Just Desvern 2017, una competició organitzada per l’Ajuntament de Sant Just Desvern, Special Olympics Catalunya i la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual, ACELL, que es durà a terme al maig i on participaran més de 600 esportistes amb discapacitat intel·lectual.

Tres esportistes de referència de les tres disciplines esportives que es disputaran al municipi el 14 de maig com són Roger Grimau (bàsquet), Marta Vilajoana (ciclisme) i Manuel Orantes (tennis) estaran a la presentació de l’esdeveniment esportiu acompanyant als alumnes amb discapacitat intel·lectual del Centre Pilot Asproseat de Sant Just Desvern.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Durant l’acte, que serà conduït pel periodista Eduard Berraondo, es descobriran detalls relacionats amb la competició, com l’himne oficial i el logotip creat per alumnes del cicle formatiu de Gràfica Publicitària de l’Escola Antoni Algueró.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*