El MWC de Barcelona presentarà una app mòbil de teleassistència a les persones amb discapacitat

Creada per la Fundació Vodafone Espanya i la Creu Roja Espanyola

app mòbil teleassistència persones discapacitat
És una app de la Fundació Vodafone Espanya i Creu Roja Espanyola // Foto: EP

La Fundació Vodafone Espanya i la Creu Roja Espanyola presentaran al Mobile World Congress (MWC) 2017, que se celebra del 27 de febrer al 2 de març, el seu projecte de Teleassistència Mòbil Accessible per apropar el servei de teleassistència a les persones amb discapacitat auditiva, visual i física a través de la fundació conjunta Tecsos i la app catalana EVA Facial Mouse, segons van explicar divendres en una roda de premsa.

L’app EVA Facial Mouse, que opta aquest 2017 en la categoria d’accessibilitat als premis de la GSMA -associació organitzadora del MWC que agrupa a la indústria mòbil mundial- , detecta el moviment del rostre de l’usuari per bellugar-se pels menús del dispositiu mòbil.

BANER_300X250

El director general de la Fundació, Santiago Moreno, va indicar que les novetats que presenta la Fundació aquest any estan centrades a oferir solucions per a les persones amb discapacitat. Com exemple està l’app barcelonesa App&Town, un sistema de guia amb monitorització constant per permetre desplaçaments en transport públic a persones amb discapacitat intel·lectual, problemes de salut mental i amb risc de desorientació. La utilització d’aquesta aplicació serveix perquè aquests col·lectius guanyin en autonomia i autoestima personal.

Vodafone també mostrarà al MWC de Barcelona jocs per entrenar l’agilitat mental que són accessibles per a qualsevol persona, amb o sense discapacitat, com ‘Entrenament cerebral ONCE-Vodafone i Bocciapp, una aplicació accessible per a persones amb paràlisi cerebral i discapacitat física que recrea aquest esport paralímpic.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*