Dijous, 13 juny 2024
IniciINCLUSIÓ SOCIALEl moviment de la discapacitat publica un document amb propostes per...

El moviment de la discapacitat publica un document amb propostes per fer una Europa més inclusiva

Seu del parlament europeu
El moviment de la discapacitat reclama una Europa més inclusiva // Foto: Arxiu

Davant la pròxima Conferència sobre el Futur d’Europa, que se celebrarà durant els propers mesos, el Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI), ha publicat un document amb propostes sobre com hauria de ser una Europa inclusiva amb les persones amb discapacitat, respectuosa amb els seus drets i que participi en la construcció europea.

El document, que porta per títol “Europa: Construint inclusió. L’Europa de les persones, una esperança compartida “, és el resultat d’un ampli procés de debat i consulta en el si de el moviment social de la discapacitat.

Amb aquesta iniciativa es pretén donar veu a les dones i homes amb discapacitat i a les seves famílies en la construcció del futur de la Unió Europea. 

PUBLICITAT

La Conferència sobre el Futur d’Europa, recolzada també pel Parlament Europeu, aspira a oferir l’oportunitat de reflexionar sopesadamente sobre el rumb de la Unió Europea i la seva estructura institucional i governança. No obstant això, la pandèmia ocasionada per la COVID-19 ha paralitzat momentàniament el procés de preparació, de manera que les tres institucions encara no han acordat el format, la composició ni l’estructura de la Conferència.

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content