El Grupo SIFU rep més de 200 candidatures de persones amb discapacitat a la fira Discapacitat i Ocupació

L’entitat va participar com a Centre Especial de Treball

grupo sifu candidatures fira discapaictat ocupació
El personal de Recursos Humans no va parar d’atendre candidats // Foto: Grupo SIFU

Més de 200 persones, que van presentar les seves candidatures, van passar aquesta setmana per l’estand que tenia el Grupo SIFU a la 6a Fira Discapacitat i Ocupació que s’ha celebrat a Barcelona. L’entitat va participar a l’exposició com a Centre Especial de Treball líder en la prestació de Facility Services i Management socialment competitius.

Personal de Recursos Humans de l’entitat va estar recollint candidatures per les seves vacants a la província de Barcelona. En total es van rebre 222 currículums de persones amb diversitat funcional, la majoria corresponents a noves candidatures per Grupo SIFU que van ser introduïdes a les borses de feina del centre per a presents i futurs processos de selecció.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les vacants més demandades pels assistents van ser les relacionades amb la neteja, les d’auxiliars administratius, control d’accessos o les d’operaris de manipulats o jardineria. Pel que fa al perfil tipus dels demandants de feina, es va registrar una major afluència d’homes que de dones, amb una edat de més de 40 anys. Les persones menors de 25 anys només van representar el 9% de les candidatures rebudes.

La delegació del Grupo SIFU a Barcelona compta actualment amb més de 800 treballadors, un 89% dels quals té alguna discapacitat. A més, cal destacar que un 23% de la plantilla d’aquesta delegació correspon a perfils de difícil inserció. A nivell estatal, Grupo SIFU compta amb més de 4.500 treballadors repartits per totes les comunitats autònomes, el 89% amb diversitat funcional i un 29% amb especials dificultats.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*