El Grupo SIFU aposta pels espais cardioprotegits amb una línia de subminsitraments mèdics i salut laboral

Oferirà als seus clients desfibril·ladors i assessorament personalitzat

lleida desfibril·ladors edificis públics carrers
Està comprovada l’eficàcia dels desfibril·ladors en els primers minuts de l’aturada cardíaca // Foto: Ajuntament de Lleida

El Grupo SIFU ha materialitzat la seva aposta pels espais cardioprotegits amb el llançament de la seva nova línia de negoci de subministraments mèdics i salut laboral. A través de la comercialització, assessorament i formació en matèria de desfibril·ladors externs, Grupo SIFU té l’objectiu d’ajudar als seus clients a convertir qualsevol tipus d’instal·lació en un espai cardioprotegit per poder així salvar vides en cas de produir una aturada cardíaca.

Cada any, les parades cardiorespiratòries provoquen 30.000 morts a Espanya. Segons les estadístiques, l’ús d’un desfibril·lador en els tres primers minuts augmenta la supervivència de l’afectat fins a un 73%. L’atenció primerenca és tan important en aquests casos que, per cada minut que es perd, baixa un 10% la probabilitat de supervivència i augmenta el risc de patir seqüeles.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Conscients d’aquesta realitat, el 2009 el govern espanyol va establir les bases per a la regulació de la presència d’aquests desfibril·ladors fora de l’àmbit sanitari amb el Reial Decret 365/2009, de 20 de març, que estableix les condicions i requisits mínims de seguretat i qualitat en la utilització d’aquests equips fora de l’àmbit sanitari.

Actualment, tal com afirma la Societat Espanyola de Cardiologia, només sis comunitats autònomes obliguen a instal·lar-los en espais públics: Andalusia, Canàries, País Basc, Catalunya, Astúries i Madrid. La Comunitat Valenciana, per la seva banda, ha estat l’última a aprovar un nou decret que obliga a determinades institucions, entitats i empreses a disposar d’un desfibril·lador, així com cursos de formació, perquè qualsevol ciutadà estigui preparat per actuar davant d’una possible parada cardiorespiratòria.

BANER_300X250

Grupo SIFU és present a totes les comunitats autònomes espanyoles. A través de la seva divisió de subministraments mèdics i salut laboral, el centre especial d’ocupació podrà assessorar els seus clients per adquirir un desfibril·lador i convertir les seves instal·lacions en un espai cardioprotegit segons la normativa vigent de cada comunitat. A més del propi subministrament del desfibril·lador i l’assessorament personalitzat, Grup SIFU posa també a disposició del públic la formació necessària per a l’ús d’un desfibril·lador extern automàtic (DEA) o semiautomàtic (DESA) i el servei de manteniment i revisions dels aparells. En definitiva, la missió de Grupo SIFU és disposar d’una oferta integral en matèria de desfibril·lació (assessorament, subministrament, formació i manteniment) per contribuir al fet que qualsevol espai públic o privat estigui cardioprotegit.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*