Dissabte, 27 novembre 2021
HomeEntitatsEl Govern concedeix a ASPRONIS la Creu de Sant Jordi coincidint amb...

El Govern concedeix a ASPRONIS la Creu de Sant Jordi coincidint amb el 50 aniversari de l’entitat

creu de sant jordi 2018 fundacio alzheimer catalunya

El Govern ha acordat concedir la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya a la Fundació Privada ASPRONIS pel seu treball continuat, al llarg de cinquanta anys, a les comarques del nord del Maresme i de la Selva, per les persones de totes les edats amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

ASPRONIS ha estat distingida juntament amb 29 personalitats i altres 14 entitats que, pels seus mèrits, han prestat serveis destacats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o  en el pla cívic i cultural.

diari-discapacitat-300x250e

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya. Qualsevol ciutadà, grup de ciutadans o entitat pot demanar que s’atorgui aquest guardó a alguna persona, ja sigui física o jurídica.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES