Dijous, 28 març 2024
IniciESPORT ADAPTATEl DRACS CEA guanya el tercer partit consecutiu i sentència la Lliga...

El DRACS CEA guanya el tercer partit consecutiu i sentència la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica

Es va imposar dissabte a l’ADB Barberà per un contundent 14-3

lliga catalana hoquei cadira rodes electrica
Abans del partit es va fer un acte en contra de la guerra a Ucraïna // Foto: FCEDF

El DRACS CEA va sentenciar dissabte la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al aconseguir la tercera victòria en 3 partits, en aquesta ocasió davant l’ADB Barberà, l’altre favorit de la competició, al que va derrotar per un contundent 13-4.

Els DRACS CEA van dominar el partit des del començament sense donar cap opció a l’ADB Barberà. El resultat al descans era favorable a l’equip local per 4 a 0 amb un parell de gols d’Àsier Sánchez i un gol doble de Jordi Valle. Durant la segona part el joc va ser més intens i es van veure més gols amb el jugador dels DRACS Roger Badia com gran protagonista amb cinc gols durant aquesta part. El resultat al final del partit va ser de 13 a 4 favorable a l’equip local.

Abans de començar el partit els capitans dels dos equips, Jordi Vera i Toni Rodríguez han mostrat uns cartells de “No a la guerra” i a favor de la pau. Podeu signar el manifest de l’esport català per la pau, iniciativa de UFEC i les Federacions Catalanes.

El proper partit serà el dissabte 26 de març a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona entre el Comkedem i els DRACS CEA.