El CN Mataró finalitza en segona posició al Campionat d’Espanya per clubs de natació

Per darrere del CD Aquatic Campanar

cn mataró segona campionat espana natació clubs
El campionat s’ha disputat a les instal·lacions de la piscina de Lloret de Mar // Foto: FCEDF

El CD Aquatic Campanar, amb 385 punts, ha revalidat aquest cap de setmana el títol de Campió d’Espanya per clubs de natació que s’ha disputat a les instal·lacions de “La Piscina” de Lloret de Mar. El CN Mataró ha quedat en segona posició amb 268 punts.

Pel que fa a la participació dels nostres esportistes, destacar una vegada més a Toni Ponce (CN Sitges) que ha batut el rècord del món a la prova dels 200m braça SB5 amb un temps de 3:11,40. La setmana passada ja va batre el rècord del món als 100m braça. A més, Toni Ponce va batre tres rècords d’Espanya, a les proves de 50 i 200m esquena i 200m lliures. Sens cap mena de dubte, será un dels nedadors protagonistes a l’Europeu de natació de Dublín a l’agost. També destacar les victòries de José Antonio Marí (CN Terrassa) en totes les proves que va disputar, 50m papallona, 50m lliures, 100m papallona i 50m esquena i Òscar Salguero (CN Sabadell) que va guanyar les proves de 100 i 200m braça i 200m estils.

banner_dental

Pel que fa a la categoria femenina, Sarai Gascón (CN Terrassa) va batre el rècord d’Espanya a la prova de 50m braça amb un temps de 37.56 a més de guanyar les proves de 50 i 100m papallona. Núria Marquès (CN Sant Feliu) va guanyar quatre medalles, una d’or, dues plates i un bronze, a més de batre el rècord d’Espanya als 50m braça SB8 amb un temps de 40,8 segons.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*