Divendres, 29 març 2024
IniciESPORT ADAPTATEl CB MIFAS B aconsegueix la primera victòria a la Lliga catalana...

El CB MIFAS B aconsegueix la primera victòria a la Lliga catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2

lliga catalana basquet cadira rodes nivell 2 cb mifas b primera victòria
Cartell de la Lliga Catalana nivell 2 // Foto: FCEDF

El CB MIFAS B es va imposar ahir diumenge amb claredat al Comkedem (40-18) a la cinquena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2, aconseguint d’aquesta manera la seva primera victòria de la competició.

L’equip gironí va ser el clar dominador del partit ja des del començament amb un bon joc en atac i una bona defensa que els va permetre finalitzar el primer quart amb un parcial favorable de 14 a 4. Aquesta diferència de 10 punts que es va anar ampliant encara més durant el segon quart, arribant al descans amb un marcador favorable a l’equip local de 26 a 10. Durant la segona part va continuar la superioritat del CB MIFAS B però el ritme del partit no va ser tant intens com en la primera part. Al final del partit 40 a 18 a favor dels locals.

El proper cap de setmana, es disputen els partits de la quarta jornada de la Lliga Catalana amb els enfrontaments entre el CE Costa Daurada B contra Comkedem i Bamesad contra els Màsters FCEDF.