Down Catalunya organitza l’acte de clausura del campionat del videojoc Trysome

Per a nois i noies amb síndrome de Down o discapacitat intel·lectual

campionat videojoc trysome down catalunya
La primera edició d’aquest campionat es va fer al 2015 // Foto: Down Catalunya

El proper divendres 24 de febrer a les 18 hores Down Catalunya ha organitzat un acte a l’hotel Atenea de Barcelona com a clausura del campionat Trysome que va tenir lloc durant les festes de Nadal. Es tracta d’un petit esdeveniment consistent a fer un torneig presencial amb aquest videojoc amb nois i noies amb síndrome de Down o discapacitat intel·lectual creat per la pròpia entitat.

La participació en aquesta activitat és totalment gratuïta però és necessària la confirmació d’assistència abans del proper dilluns dia via a través del correu info@sindromedown.cat. Després del torneig hi haurà un berenar i regals per a tots els participants.

BANER_300X250

El videojoc Trysome és una invitació a intentar-ho (try some en anglès) per la trisomia; és a dir, a passar una estona divertida i de passada donar un cop de mà a les persones amb trisomia 21. La mecànica de Trysome és molt senzilla: es tracta del clàssic joc de córrer, saltar i ajupir-se per esquivar obstacles, a velocitat creixent, en el que suma més punts qui és capaç de superar més obstacles. Quan es falla queda anotada la puntuació obtinguda i es torna a començar de zero.

Trysome és una creació expressa que l’empresa tecnològica catalana Sinblink ha realitzat a benefici de Down Catalunya, amb el grafisme del dibuixant Manel Cruz, germà d’una jove amb síndrome de Down i autor de la tira còmica Andrea Down, i amb la col·laboració d’onlinechampion.com, plataforma digital especialitzada en lligues i competicions de videojocs. Tots tres han participat en aquesta iniciativa de forma desinteressada.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*