Dos mesos després, 10 persones troben feina gràcies al segon Speed Dating Professional d’ADFO

Hi van participar 22 persones, 20 amb discapacitat i 11 empreses d’Osona

persones-feina-segon-speed-dating-professional-adfo
Tècniques de recursos humans de l’empresa Gaufone entrevistant un candidat // Foto: ADFO

Dos mesos després de la celebració del segon Speed Dating Professional per a persones amb diversitat funcional que va organitzar l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO), han estat contractades 10 persones per empreses ordinàries i pel centre especial de treball d’ADFO (ADFOCET).

La jornada va tenir lloc el passat 30 de maig, i en la mateixa van participar un total de 22 persones, 20 amb discapacitat, i 11 empreses de la comarca d’Osona.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’Speed Dating Professional és un mètode de selecció de personal que consisteix en realitzar presentacions breus dels candidats als professionals de les empreses. Les persones candidates han de captar l’atenció dels reclutadors per tal d’ampliar informació en una altra trobada. Els professionals del sector poden veure molts perfils diferents en un temps reduït i valorar si els poden interessar per a possibles contractacions.

Les persones candidates són persones en recerca de feina amb qui es treballa conjuntament realitzant formacions bàsiques, tallers de competències, dinàmiques de grup i acompanyament en el procés d’inserció.

BANER_300X250

Entre les candidates del segon Speed Dating Professional hi va participar la Merche Castillo, una persona amb diversitat funcional vinculada a l’ADFO des de fa un any i on ha portat a terme un curs d’atenció al client i un altre d’informàtica. La Merche estava en recerca de feina des de feia uns mesos i arrel de la participació a l’Speed Dating ha començat a treballar a l’empresa de telecomunicacions osonenca amb seu a Vic, Goufone.

“Em vaig preparar a l’ADFO i també des de casa. El dia de l’Speed Dating tenia molts nervis i també vergonya; però després em vaig animar i va anar molt bé”, ha explicat Castillo. A Goufone la Merche té contracte fix: “estic aprenent molt. Faig moltes coses que no havia fet mai. Estic molt contenta”, ha afirmat.

Goufone va participar per primera vegada en un Speed Dating el passat mes de maig i van acudir a la cita amb alguna vacant per cobrir al departament d’atenció a l’usuari.

Goufone va contractar a la Merche després d’una segona entrevista. Irene Medina, del departament de màrqueting de Goufone, ha explicat que “fa poques setmanes que la Merche treballa amb nosaltres i fins al moment estem molt contents. És una persona molt treballadora, motivada i amb moltes ganes d’aprendre. No té por a afrontar nous reptes i s’ha adaptat bé a l’equip, a les tecnologies que utilitzem i a les eines de treball.”

Goufone ha valorat la participació a l’Speed Dating en positiu, segons Medina: “Vam tenir l’oportunitat de veure diferents perfils professionals i es notava que les persones s’havien preparat molt. Si ens conviden i tenim vacants, hi tornarem a participar, sens dubte”.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*