El documental Puzzle que parla sobre l’amputació s’estrena al Canal 33 de TV3

També estarà durant un més a la web de TV3 a la carta

documental puzzle
El documental Puzzle s’estrena el dia 12 de maig al Canal 33 // Foto: Imatge cedida per Amputats Sant Jordi

El documental Puzzle, creat per Amputats Sant Jordi i Càmeres i Acció, que parla en primera persona de les amputacions, s’estrenarà el proper 12 de maig a les 23:40 hores al programa El documental de Canal 33 i durant un mes estarà present a la web de TV3 alacarta.

FREEFORMSTYLE-600X300

Aquest documental, que es va presentar fa uns mesos, és un projecte per donar veu a les persones que per alguna raó en algun moment s’han trobat amb un canvi en les seves vides degut a l’amputació d’alguna part del seu cos. De manera realista i amb una forta càrrega emocional, es narra la història dels protagonistes.

banner_300x200_entrenuvols

Dirigit per Càmeres i Acció i produït per Amputats Sant Jordi, explica l’experiència viscuda per cinc persones que han hagut d’afrontar una amputació. Són cinc relats en primera persona, que ens endinsen cas a cas en la manera d’afrontar la vida a conseqüència d’un trauma sobrevingut.

El documental ha estat íntegrament realitzat per Càmeres i Acció i les mateixes persones protagonistes de la història. A l’abril del 2015 es va forma l’equip encarregat de decidir de quina manera tractar la situació, desenvolupant un guió participatiu on tots/es es sentissin identificades. Mitjançant una formació tècnica per realitzar el rodatge i a través de dinàmiques participatives es va tractar la realitat entorn a la vida diària de cadascuna de les participants, generant un procés d’apoderament col·lectiu.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*