La delegació del Grup SIFU a Girona celebra 5 anys oferint oportunitats de feina a la província

Des de la seva obertura ha fet més de 200 contractacions

delegació grup sifu girona
Girona compta amb delegació del Grup SIFU des de fa 5 anys // Foto: Carlos ZGZ

Tot just fa cinc anys el Grup SIFU, Centre Especial de Treball líder en facility services, va obrir una delegació a Girona -la cinquena a Catalunya- amb la doble voluntat d’oferir oportunitats de feina a les 39.969 persones amb discapacitat que hi ha a aquesta província i de pas tenir presència a tot el territori català.

En aquests cinc anys, Grupo SIFU Girona ha fet més de 200 contractacions i actualment compta amb 72 treballadors, 57 dels quals tenen alguna discapacitat, i d’aquests, 12 es troben dins el col·lectiu considerat de difícil inserció. Pel que fa a l’àmbit empresarial, la delegació gironina ofereix majoritàriament serveis de neteja i auxiliars, tot i que els serveis mediambientals han anat guanyant importància en els últims anys. Aquestes xifres se sumen als 4.225 treballadors que Grupo SIFU té a nivell nacional, el 85% dels quals tenen alguna discapacitat, ja sigui física, sensorial, psíquica o mental.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Catalunya registra una taxa d’atur de persones amb discapacitat del 32,8%, lleugerament per sobre de la taxa mitja a nivell espanyol (32,2%), per lo que la tasca del Grup MIFAS per la integració laboral d’aquest col·lectiu és especialment intensa al territori català.

En aquest sentit Grupo SIFU Girona, com un dels 22 Centres Especials de Treball establerts en aquesta província, treballa proporcionant a les persones amb diversitat funcional una feina adequada a les seves característiques personals i incentivant i facilitant la integració laboral del col·lectiu en l’empresa ordinària.

BANER_300X250

La tasca del Grup SIFU està recolzada per la seva fundació, creada ara fa deu anys, que promou accions i actes per fer visible la discapacitat socialment, com la recent exposició fotogràfica VISIONS, històries de superació personal, que va passar per la ciutat de Girona el passat més d’octubre aportant dades i realitats del mercat laboral de les persones amb discapacitat a Catalunya.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*