Dimarts, 19 octubre 2021
IniciAccessibilitat UniversalDebat al Col·legi d’Aparelladors de Barcelona sobre com fer els habitatges més...

Debat al Col·legi d’Aparelladors de Barcelona sobre com fer els habitatges més accessibles

Dimarts 22 de setembre, dins el cicle Diàlegs Construcció

debat edificis catalans mobiltiat reduïda
Les escales i els portals són els principals punts negres quan a accessiblitat dels edificis // Foto: Wikimèdia Commons

El Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB) celebrarà el proper dimarts, 22 de setembre, a partir de les 18:00 hores, una nova sessió del cicle de debats Diàlegs Construcció, on hi haurà un debat sobre les solucions per fer els habitatges més accessibles. Està prevista la participació de Jordi Artiga, enginyer químic i màster en qualitat en la indústria; Xavier García-Milà, arquitecte i professional liberal especialitzat en el disseny d’equipaments socials per a gent gran i persones amb discapacitat; i Jordi Oliva, arquitecte i responsable tècnic d’accessibilitat de l’Àrea de Promoció de l’Accessibilitat i de Supressió de Barreres de la Generalitat de Catalunya.

Diàlegs Construcció és un cicle de debats organitzat pel Col·legi de Aparelladors de Barcelona per parlar sobre la forma en què la professió pot respondre a les creixent tendències de la població en l’àmbit de l’habitatge.

Aquest cicle de debats contrasta les opinions d’especialistes de diverses branques tècniques i científiques sobre els diferents aspectes que afecten directament als habitatges i la qualitat de vida dels seus ocupants.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES