Curs pilot de cuidadors d’animals per persones amb discapacitat intel·lectual a Palamós

A l’escola d’educació especial Els Àngels

curs-cuidadors-centre-educacio-especial-els-angels-palamos
Centre d’Educació Especial Els Àngels // Foto: Ajuntament de Palamós

Dins dels Itineraris Formatius Específics dissenyat pel Departament d’Educació per a persones amb discapacitat intel·lectual, vuit escoles d’educació especial a tota Catalunya faran un curs per a la formació d’alumnes com auxiliars cuidadors d’ animals i espais verds.

Dins aquests centres, es troba l’únic a la demarcació de Girona, l’escola d’educació especial Els Àngels de Palamós on es farà una prova pilot que ja s’ha iniciat destinat a alumnes d’entre 16 i 20 anys que no hagin obtingut el títol de graduat en educació secundària obligatòria i a aquells que sí que l’hagin obtingut però que no es puguin acollir als ensenyaments de formació professional.

BANER_300X250

La voluntat d’aquesta formació és que els alumnes adquireixin uns coneixements específics en aquest àmbit que els permeti millorar les seves expectatives laborals en empreses del sector.

El Pla dels Itineraris Formatius Específics té una durada de 4 anys, des del curs escolar actual 2016-2017, i fins al 2019-2020. Aquest primer any l’experiència pilot té lloc en vuit centres educatius de formació professional ordinaris i d’educació especial públics de Catalunya.

L’oferta d’itineraris formatius específics –que s’adapten als diferents ritmes i possibilitats d’aprenentatge dels alumnes- responen a dos perfils: auxiliar en vendes i atenció al públic i auxiliar en cura d’animals i espais verds

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*