Dilluns, 15 agost 2022
Dilluns, 15 agost 2022
IniciEspectaclesCultura ofereix subvencions per ajudar als equipaments escènics i musicals en l'organització...

Cultura ofereix subvencions per ajudar als equipaments escènics i musicals en l’organització d’espectacles accessibles 

Amb una dotació inicial de 150.000 euros, les sol·licituds es poden presentar fins el 20 de setembre

subvencions equipaments escènics i musicals
La taula de so des de on es controla tot el sistema d’audició // Foto: Ajuntament de Mataró

El Departament de Cultura ofereix fins al 20 setembre de 2022 subvencions per ajudar els equipaments escènics i musicals locals i bàsics a dur a terme planes i accions en els àmbits de la dinamització comunitària, la comunicació, el desenvolupament de públics, la cooperació territorial, l’accessibilitat, la sostenibilitat ambiental i la perspectiva de gènere. La dotació pressupostària és de 150.000 euros ampliable en funció de les sol·licituds rebudes i la disponibilitat pressupostària.

Els equipaments poden aprofitar aquestes subvenciones per incloure en els seus programes, activitats per a persones amb discapacitat i gent gran que garanteixin els seus drets d’accés a la cultura. 

Una de les opcions es la programació de funcions i concerts accessibles, amb funcions adaptades amb mesures d’accessibilitat per persones amb discapacitat auditiva i gent gran mitjançant subtítols, llengua de signes, bucle magnètic i so amplificat amb auriculars i per persones cegues amb audiodescripció.

També amb l’organització de visites escèniques, una activitat on els assistents podran sentir el teatre entre bastidors. Tocar la materialitat de l’escenografia, el vestuari i l’attrezzo d’aquesta obra. Activitat dirigida especialment a públic amb discapacitat visual i intel·lectual.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content