Dimarts, 16 abril 2024
spot_img
IniciCULTURACooperem en la diversitat mostra l’exposició “El temps, l’accessibilitat i la impressió...

Cooperem en la diversitat mostra l’exposició “El temps, l’accessibilitat i la impressió 3D”

exposicio-cooperem-amb-la-diversitat
Una mostra de l’exposició que es pot veure al Casal de Joves Palau Alòs // Foto: Ajuntament Barcelona

Fins al 30 de novembre es pot veure al Casal de Joves Palau Alòs de Barcelona la Exposició “El temps, l’accessibilitat i la impressió 3D”, una mostra d’objectes de suport realitzats amb impressores 3D, pintures i fotografies que s’emmarca dins de l’espai Cooperem en la diversitat.

La mostra pretén mostrar com un disseny personalitzat de petits objectes de suport pot facilitar enormement les tasques quotidianes i així evitar que aquest temps tan important es perdi.

Aquests productes es creen mitjançant impressió 3D i tall làser. Són dues tècniques que permeten adaptar els models 100% a les necessitats concretes de cada usuari. Els suports per a llapis són un dels exemples més evidents. Mitjançant un taller conjunt s’analitza la forma d’agafar el llapis dels diferents usuaris, a continuació es dissenya per ordinador un suport que faciliti l’escriptura. El resultat final son 6 objectes diferents creats amb impressora 3D.

Com aquest exemple, trobem 8 projectes a l’exposició que plasmen com les noves tecnologies ens permeten adaptar el dia a dia a les nostres necessitats, fent aquestes activitats més senzilles i permeten utilitzar el temps en les coses vertaderament importants.

En l’exposició participen Projecte eMotion entre el Servei de Teràpia Ocupacional de Sant Pau i l’Associació Tangencial, Cocreació a BAU i Fundació Pere Mitjans i MakerConvent i els Ateneus de Fabricació de l’Ajuntament de Barcelona. Les pintures estan realitzades per participants del Centre Ocupacional Sínia i les fotografies per participants del Centre de Dia de Salut Mental de Ciutat Vella.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content