Diumenge, 22 maig 2022
Diumenge, 22 maig 2022
spot_img
IniciInclusió LaboralConvocades 234 places de personal laboral de l’Administració General de l’Estat reservades...

Convocades 234 places de personal laboral de l’Administració General de l’Estat reservades a persones amb discapacitat intel·lectual

oposicions places administracio estat
Aspirants realitzant unes oposicions // Foto: Plena Inclusió

Segons recull el CERMI, el Butlletí Oficial de l’Estat publica va publicar ahir una resolució de la Secretaria d’Estat de la Funció Pública per la qual es convoquen 234 places de personal laboral fix de l’Administració General de l’Estat reservades a persones que acreditin una discapacitat intel·lectual.

Aquesta convocatòria correspon a l’Oferta d’Ocupació Públic de l’any 2019, que per diverses vicissituds encara no s’ha materialitzat. Les places corresponen al grup professional E0, especialitat Tasques Complementàries de Suport, subjecte al IV Conveni col·lectiu únic per al personal laboral de l’Administració General de l’Estat.

banner newsletter oferta 50%

Les places convocades es reparteixen a gairebé totes les províncies i dins d’aquestes entre localitats, ressaltant Madrid capital, destinades a serveis centrals, amb 97, i seguida de Saragossa ciutat, amb 11, i Sevilla ciutat, amb 10. La resta oscil·len entre 1 i 8 places.

La creació legal d’una reserva específica del 2 per 100 a favor de persones amb discapacitat intel·lectual, que s’afegia a la del 5 per 100 general vigent, es va introduir al nostre ordenament l’any 2011, gràcies a una proposta del Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) assumida pel Legislador, que va modificar l’Estatut de l’Empleat Públic.

Diari de la DisCapacitat Oferta Newsletter 50% descompte

Ara per només 7,99 € durant el primer any rebràs al teu correu cada dia tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya. No deixis escapar aquesta oportunitat!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content