Conveni de l’ONCE i la seva Fundació amb FGC en favor de l’accessibilitat, el turisme i l’esport inclusiu

Col·laboraran per millorar l’accessibilitat per les persones amb discapacitat

conveni once i fgc accessibilitat fgc
Els representants de les tres entitats en el moment de la firma del conveni // Foto: ONCE Catalunya

L’ONCE i la seva Fundació assessoraran a partir d’ara a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) en la producció de material informatiu accessible a les persones amb discapacitat, així com també facilitarà assessorament tècnic en les millores d’accessibilitat en els espais, material ferroviari i aplicació de noves tecnologies que FGC tingui la intenció d’aplicar, adreçades a les persones amb discapacitat en general i en especial a les persones amb discapacitat visual. Per la seva banda FGC fomentarà l’ocupació de les persones amb discapacitat des de diversos enfocaments.

Aquests són els principals acords del conveni de col·laboració en favor de l’accessibilitat, el turisme per a tothom i el foment de la pràctica esportiva de les persones amb discapacitat, que van signar ahir el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó; el delegat territorial de l’ONCE Catalunya, Xavier Grau, i el director general de Fundación ONCE, Jose Luis Martínez Donoso.

BANER_300X250

A més, totes aquestes entitats van estar d’acord en incentivar l’esport inclusiu, especialment entre els joves, portant a terme activitats esportives de forma conjunta, així com desenvolupant sessions formatives, i esdeveniments orientats a la promoció dels valors esportius tant per al col·lectiu de persones amb discapacitat com de la resta de la societat.

FGC ha tingut sempre com una prioritat el seu compromís vers l’accessibilitat de les seves infraestructures i instal·lacions, tan ferroviàries com turístic esportives. En aquest sentit, cal recordar que les instal·lacions de La Molina va rebre l’any 2009 el reconeixement internacional per la seva accessibilitat, amb la distinció IPC/IAKS Distinctions for Accessibility.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*