La contractació de persones amb discapacitat a una jornada sobre els CET i la nova Llei de Contractes Públics

Se celebra el 27 de novembre a Foment de Treball

cartell jornada contractació persones discapacitat fecetc
Cartell de la jornada // Foto: FECETC

El proper dilluns 27 de novembre, la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) organitza la jornada Centres Especials de Treball i la nova Llei de Contractes del Sector Públic que centrarà el discurs en la contractació de les persones amb discapacitat.

La jornada, que tindrà lloc a la seu de Foment de Treball, té per objectiu reflexionar, en primer lloc, sobre la Llei de Contractes del Sector Públic aprovada recentment pel Congrés dels Diputat i que representa la transposició, al nostre ordenament jurídic, de les directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014.

BANER_300X250

Alhora, analitzarà una de les novetats de la norma, la definició dels Centres Especials de Treball d’Iniciativa Social mitjançant la modificació de l’article 43 de la Llei General dels Drets de les Persones amb Discapacitat i la seva inclusió social. Una altra novetat protagonista de la sessió serà la reserva vinculant de licitacions per als CET, d’entre el 7 i el 10 per cent.

La trobada, que serà inaugurada pel president de Foment, Joaquim Gay de Montellà, i el president de FECETC, Julio Martínez, serà una bona ocasió per recordar els avantatges competitius que representa per a les empreses contractar treballadors amb discapacitat i col·laborar amb Centres Especials de Treball, així com per parlar d’algunes bones practiques relacionades amb la contractació de persones amb discapacitat. L’aforament és limitat, per la qual cosa cal confirmar l’assistència a fecetc@fecetc.org

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*