Concurs per dissenyar la imatge de la postal de Nadal de la campanya “Mou-te per la salut mental”

Convocat per TMB i la Federació Salut Mental Catalunya

concurs imatge postal de nadal mou-te salut mental
Cartell del concurs del disseny de la postal de Nadal // Foto: Salut Mental Catalunya

En el marc de la campanya “Mou-te per la salut mental” la Federació Salut Mental Catalunya i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han convocat un concurs per escollir una felicitació de Nadal per aquest 2018.

L’objectiu d’aquest concurs és aconseguir representar  els valors que defensen una salut mental per a tothom, la inclusió, l’apoderament, la recuperació, la diversitat i els principis de la Convenció Internacional de les Nacions Unides sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

BANER_300X250

Les propostes per participar en el concurs es poden presentar fins el dia 3 de desembre, i han de ser obres originals i inèdites. La proposta de postal ha de complir el requisits següents, seguint les bases del concurs:

  • El format de la imatge ha de ser en suport digital en format jpg o pdf, amb una resolució de 300 dpi, com a mínim, a mida real.
  • L’obra es pot fer en qualsevol estil o tècnica de dibuix, ja sigui manual o amb un programa informàtic. Per tant, si no s’han fet amb un programa informàtic, caldrà que després sigui escanejada adequadament i en la qualitat necessària per poder ser presentada en format electrònic.
  • La imatge enviada ha de ser adaptable a impressió òfset i digital per a una mida de DinA-5.
  • El jurat valorarà positivament que la proposta tingui en compte criteris d’accessibilitat i lectura fàcil, que sigui una imatge que s’entengui fàcilment, igual que el seu text, si n’hi ha.

La imatge guanyadora del concurs es farà servir per les postals de Nadal tant de TMB com de la Federació Salut Mental Catalunya. A més, TMB obsequiarà la persona guanyadora amb un pack per a quatre persones de productes de TMB com bitllets de Bus Turistic per a diferents dies, bitllets de Telefèric de Montjuïc i bitllets Hola Barcelona de 5 dies.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*