Concert de rock de la doctora Dierssen per seguir amb la recerca sobre Síndrome de Down

És la cantant del grup From Lost to the River

Aquest dissabte 15 d’octubre From Lost to the River, el grup de rock on canta Mara Dierssen, la científica que va impulsar l’estudi sobre els efectes beneficiosos del té verd en les persones amb Síndrome de Down, fa un concert solidari a les 22 hores la sala Sidecar de Barcelona.

El preu de l’entrada, 7 euros si es compra anticipadament i 10 euros en taquilla, es destinarà íntegrament a seguir la recerca científica en millora de la qualitat de vida de les persones amb Síndrome de Down. Les persones que no hi puguin assistir-hi al concert, també poden fer una aportació comprant una entrada de fila zero.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Serà una oportunitat per donar suport a l’equip del Centre de Regulació Genòmica i l’IMIM, al que li costa molt trobar els fons per continuar amb l’estudi del té verd, malgrat que els resultats sobre l’efecte de la epigalocatequina galato en el desenvolupament cognitiu de les persones amb Síndrome de Down han estat molt esperançadors.

L’estudi de la doctora Dierssen ha tingut una gran repercussió i per això ara fa un any i mig va ser convidada per Down Catalunya per fer una xerrada sobre el mateix.

BANER_300X250

A més de el grup de la Mara Dierssen el concert a la sala Sidecar comptarà també amb l’actuació del grup, Segundo Asalto.

FECETC_Banner_fira si i millor

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*