Comença el procés participatiu ciutadà del PAM 2016-2019 a Barcelona

Les persones amb diversitat funcional podran aportar propostes

pam barcelona
PAM Barcelona 2016-2019 // Foto: Imatge cedida per IMD Barcelona

Des d’ara i fins el proper mes d’abril estarà obert el procés participatiu del Programa d’Actuació Municipal de Barcelona (PAM) 2016-2019 perquè tota la ciutadania, també amb diversitat funcional, pugui aportar els seus comentaris i propostes sobre la Barcelona que vol.

Com a novetat s’ha dissenyat un procés híbrid, que combina la participació presencial i la digital. Per aquest motiu s’estrena el domini .barcelona amb la creació de la plataforma Decidim Barcelona.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per participar-hi digitalment només caldrà registrar-se per poder fer propostes, accedir a les aportacions que es generin, participar en debats o consultar qualsevol informació relacionada amb el PAM. De la mateixa manera, a través del format digital es podrà seguir l’evolució de les aportacions i saber si han estat aprovades o rebutjades i saber-ne els motius.

D’altra banda, la participació presencial es podrà fer a través de més de 300 cites als espais reglats per tal ocasió com els consells de barri i les taules o els consells sectorials. Presencialment es podran fer també aportacions en clau de territori i temàtiques. Totes aquestes aportacions també quedaran recollides en la plataforma digital per poder seguir el seu recorregut.

BANER_300X250

El document amb les propostes finals es redactarà un cop s’acabi el procés participatiu per debatre-ho amb la resta de grups municipals i per presentar-lo al Plenari perquè l’aprovi definitivament.

FECETC_Banner_fira si i millor

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*