Col·laboració de Down Lleida i la Fundació “la Caixa” pel projecte ‘Desperta’t’ de promoció de vida independent

Down Lleida rebrà una aportació econòmica de 40.000 euros

promoció vida independent proejcte despertat down lleida
A l’acte hi van assistir alguns dels participants del projecte Desperta’t // Foto: Down Lleida

La Fundació Bancària “la Caixa” i l’Associació Down Lleida han signat un conveni de col·laboració per donar suport econòmic al projecte Desperta’t en el marc de la Convocatòria d’Habitatges temporals d’inclusió social 2017.

El director d’àrea de negoci de CaixaBank a Lleida, Ignacio Fanlo, i la presidenta de Down Lleida, Pilar Sanjuán, van formalitzar el conveni de col·laboració a les instal·lacions de l’Associació, junt a un grup de persones amb discapacitat intel·lectual que participen en el projecte Desperta’t.

BANER_300X250

El Projecte Desperta’t va adreçat a joves amb capacitats diverses que desitgin iniciar el seu procés formatiu dins la filosofia de la vida autònoma i independent amb l’objectiu de poder arribar a decidir on, amb qui i com volen viure. Actualment hi participen 20 persones amb síndrome de Down o altres discapacitats intel·lectuals, que juntament a un grup de voluntaris i voluntàries, i els tècnics de l’entitat, tenen l’oportunitat de realitzar el seu propi projecte de vida.

La inclusió social i la promoció d’una vida independent de persones en situació de vulnerabilitat social és l’objectiu d’aquest programa de l’Obra Social ”la Caixa”, que concedeix ajudes a projectes d’entitats socials que promouen programes residencials.

La convocatòria d’Habitatges temporals d’inclusió social s’emmarca en el Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials de l’Obra Social ”la Caixa”, que destinarà enguany més de 19,8 milions d’euros a projectes de tot l’Estat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*