Dijous, 2 desembre 2021
IniciInclusió SocialCol·laboració de Down Lleida i la Fundació “la Caixa” pel projecte ‘Desperta’t’...

Col·laboració de Down Lleida i la Fundació “la Caixa” pel projecte ‘Desperta’t’ de promoció de vida independent

promoció vida independent proejcte despertat down lleida
A l’acte hi van assistir alguns dels participants del projecte Desperta’t // Foto: Down Lleida

La Fundació Bancària “la Caixa” i l’Associació Down Lleida han signat un conveni de col·laboració per donar suport econòmic al projecte Desperta’t en el marc de la Convocatòria d’Habitatges temporals d’inclusió social 2017.

El director d’àrea de negoci de CaixaBank a Lleida, Ignacio Fanlo, i la presidenta de Down Lleida, Pilar Sanjuán, van formalitzar el conveni de col·laboració a les instal·lacions de l’Associació, junt a un grup de persones amb discapacitat intel·lectual que participen en el projecte Desperta’t.

fiare banca etica crowdfunding

El Projecte Desperta’t va adreçat a joves amb capacitats diverses que desitgin iniciar el seu procés formatiu dins la filosofia de la vida autònoma i independent amb l’objectiu de poder arribar a decidir on, amb qui i com volen viure. Actualment hi participen 20 persones amb síndrome de Down o altres discapacitats intel·lectuals, que juntament a un grup de voluntaris i voluntàries, i els tècnics de l’entitat, tenen l’oportunitat de realitzar el seu propi projecte de vida.

La inclusió social i la promoció d’una vida independent de persones en situació de vulnerabilitat social és l’objectiu d’aquest programa de l’Obra Social ”la Caixa”, que concedeix ajudes a projectes d’entitats socials que promouen programes residencials.

La convocatòria d’Habitatges temporals d’inclusió social s’emmarca en el Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials de l’Obra Social ”la Caixa”, que destinarà enguany més de 19,8 milions d’euros a projectes de tot l’Estat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES