Claudio Pansera parlarà sobre les millores que aporten les arts escèniques en la millora de la salud

En una conferència el 25 d’abril a les 18h a l’Institut del Teatre

claudio pansera conferència arts escèniques salut
Claudio Pansera és gestor cultural, docent i periodista, entre altres facetes // Foto: Facebook

Claudio Pansera, gestor cultural, investigador, docent i editor presentarà totes les claus sobre quines millores poden aportar-nos les arts escèniques en la millora de la salut, en una conferència el proper dijous 25 d’abril, a les 18:00h, a l’auditori de l’Institut del Teatre, organitzada per ActivaMent.

Pansera va ser membre del consell editorial del Instituto Nacional del Teatro d’Argentina. També és autor de “Cuando el arte da respuestas. 43 proyectos de cultura para el desarrollo social” i “El cuento como herramienta social: Narración oral comunitaria en América latina”.

BANER_300X250

L’activitat és gratuïta, però l’aforament és limitat. Cal confirmar l’assistència escrivint un correu a cultura@activament.org.

Claudio Pansera participarà també en el Cinefòrum “Quant l’art dona respostes: accions artístiques que transformen comunitats”, on es projectaran diferents peces documentals de temàtiques diverses que tenen com a fil conductor l’art com a eix transformador. El cinefòrum es fa al Centre Cívic Convent de Sant Agustí, al carrer Comerç 36, de Barcelona, divendres 26 d’abril, a les 18:30h. L’activitat és gratuïta i l’entrada és lliure.

ActivaMent és una organització autogestionada de persones que han viscut l’experiència del trastorn mental i que s’organitzen per participar com agent actiu en l’àmbit de la salut mental de Catalunya. Dins de l’ampli estol de projectes que potencia, ActivaMent fa una aposta per la cultura com a eix de transformació i d’empoderament social i personal per a les persones que han viscut l’experiència

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*