IniciESPORT ADAPTATClares victòries de l’UNES-AFA i el CE Costa Daurada B a la...

Clares victòries de l’UNES-AFA i el CE Costa Daurada B a la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes

clares-victòries-unes-afa-costa-daurada-lliga-catalana-bàsquet
L’UNES-AFA es va imposar clarament a l’equip lleidatà del CB Pardinyes // Foto: UNES-AFA

Dos dels grans favorits per guanyar la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes, l’UNES-AFA i el CE Costa Daurada B, han guanyat amb solvència els seus partits a la segona jornada de la competició que s’ha disputat aquest cap de setmana.

El CE Costa Daurada B ha debutat en aquesta edició de la Lliga Catalana davant el CB Granollers, en un partit, on els jugadors dirigits per Manel Seva, van fer una gran primera part en atac deixant ja sentenciat el partit amb un resultat de (42 – 11) . El resultat final va ser 70 a 27 a favor del CE Costa Daurada B.

En l’altre partit de la jornada, l’UNES – AFA va rebre a la seva pista al nou equip del CB Pardinyes, en un partit que també va quedar decidit al descans amb un parcial de 17 a 2 a favor de l’equip local. A la segona part el CB Pardinyes va jugar molt millor, finalitzant el partit amb un resultat de 29 a 15 favorable a l’UNES – Barça.

El Comkedem ha estat l’equip que ha descansat en aquesta jornada i el partit entre el CB MIFAS B i el Bamesad s’ha ajornat i es jugarà en properes dates. El proper cap de setmana es jugaran els partits corresponents a la tercera jornada de la competició.