Dijous, 26 gener 2023
Dijous, 26 gener 2023
IniciDiscapacitatEl CET Nou Verd rep suport financer de Pinnae per a la...

El CET Nou Verd rep suport financer de Pinnae per a la creació d’ocupació a Vilafranca del Penedès

pinnae cet nou verd acord financer ocupació vilafranca penedès
Entre aquesta maquinària adquirida s’hi compten un tractor segadora desbrossadora // Foto: Fundació Pinnae

Un total de 55 persones amb discapacitat i amb especials dificultats es veuran beneficiades pel nou acord financer subscrit entre la Fundació Pinnae i el CET Nou Verd, SCCL, per a l’adquisició de nova maquinària i vehicles per al servei de neteja i manteniment de les zones verdes que gestiona aquesta entitat social a Vilafranca del Penedès.

anunci guies d'arrel

El finançament rebut permetrà adaptar el seu servei a les noves necessitats que requereix el contracte de serveis que presten a la localitat en matèria de neteja i manteniment de les zones verdes, elements vegetals viaris i parcs així com la poda d’arbrat

Entre aquesta maquinària adquirida s’hi compten un tractor segadora desbrossadora, camions amb bolquet i furgonetes, trituradora de restes d’esporga, màquina elevadora, una arrabassadora de manillar, una màquina d’aigua d’alta pressió, camió cisterna i segadores.

Banner 300x250px EnBucle3

El suport rebut s’emmarca dintre del programa de finançament a projectes socials d’entitats del Tercer Sector que promou des del 2015 la Fundació Pinnae. Ja l’any passat es va donar suport al projecte “Vinyes per calor”, una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès amb la participació de Nou Verd, SCCL consistent en l’aprofitament de les restes de la poda dels ceps com a biomassa per a calefacció tot creant ocupació a persones amb especials dificultats. Aquest projecte va ser seleccionat pel Programa LIFE de la Unió Europea com a projecte innovador mediambientalment.

Nou Verd SCCL és una cooperativa d’iniciativa social, sense afany de lucre, que té l’objectiu de promoure i facilitar la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat, prioritàriament treballadors amb malaltia mental. Compta amb unes 70 persones amb discapacitat i té com a activitat principal la prestació de serveis de creació i manteniment de jardins, adequació i recuperació d’espais verds i vivers de plantes, així com la recollida de residus i altres activitats complementàries, afavorint la formació i integració social i laboral de persones amb trastorn mental i/o altres discapacitats de la comarca de l’Alt Penedès, com a factor clau per a millorar la seva qualitat de vida, en un itinerari personalitzat d’inserció.

La Fundació Pinnae treballa per donar cobertura a les necessitats de les persones – especialment les que es troben en risc d’exclusió social – així com per contribuir a la dinamització econòmica. L’objectiu de Pinnae amb el programa de finançament és contribuir a la creació d’un escenari productiu i socialment rellevant tot construint entorns de més benestar per a les persones amb dificultats en una societat que sigui més inclusiva.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content