Dimarts, 16 abril 2024
spot_img
IniciDISCAPACITATEl CERMI llança la campanya “Horizonte Accessibilidad 4 de diciembre 2017”

El CERMI llança la campanya “Horizonte Accessibilidad 4 de diciembre 2017”

campanya accessibilitat universal coneixement obert
L’accessibilitat universal hauria de ser una realitat aquest 2017 // Foto: Pixabay

El CERMI ha posat en marxa la campanya “Horizonte Accesibilidad 4 de diciembre 2017” per conscienciar sobre la importància de l’accessibilitat universal com a qüestió de drets humans, tal i com recull la Llei General de Drets de les Persones amb Discapacitat i de la seva Inclusió Social, que estableix el 4 de desembre com a data límit perquè tots els productes, bens, entorns i serveis siguin accessibles, d’acord a les condicions bàsiques de no discriminació i accessibilitat universal.

La campanya consisteix en recollir denuncies, queixes i reclamacions de ciutadanes i ciutadans, associacions i entitats de persones amb discapacitat i les seves famílies, que hagin trobat situacions de discriminació motivada per la falta d’accessibilitat en diferents àmbits, entorns, productes i serveis.

Amb tota la informació recollida, el CERMI elaborarà uns informes sobre l’estat d’accessibilitat en aquests àmbits per trasllardar-los a les autoritats competents, l’opinió pública i als mitjans de comunicació.

Les denuncies, queixes i reclamacions es poden enviar a través de les xarxes socials Facebook i Twitter amb el hashtag #HAccessibilidad. També per correu electrònic a l’adreça horizonteaccesibilidad2017@cermi.es

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content