Celebració conjunta a les terres de Lleida del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Les entitats han programat un conjunt d’activitats pel 3 de desembre

cartell dia persones discapacitat entitats terres lleida

El proper 3 de desembre, les federacions i entitats del sector de la Discapacitat a les terres de Lleida celebraran unitàriament el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Serà en un acte a les 12 hores del matí, a la Sala d’actes d’ONCE Lleida, quan les persones amb discapacitat de les diferents federacions i entitats participants, llegiran el manifest que elles mateixes han preparat. El missatge es traduirà en llengua de signes a càrrec dels alumnes de l’INS Ronda de Lleida i l’acompanyarà musicalment la violinista Dolors Ricart i Amanós, que transmetrà d’una manera especial el missatge del manifest.

BANER_300X250

El moment més festiu serà a la tarda a l’Orfeó Lleidatà, on està previst que es reuneixin més d’un centenar de persones de les entitats del territori de Lleida. A partir de les 17 hores, els alumnes de l’INS Ronda animaran la jornada. Es faran diverses actuacions a càrrec dels grups

de teatre de les entitats participants. Les persones de l’Aula d’Arts Escèniques de la Fundació ASPROS representaran el teatre “El gotim de raïm” i la companyia teatral “Els Màxims” de Fundació ILERSIS representaran l’obra de “La rateta que escombrava l’escaleta”. Entre actes, l’Associació AREMI participarà en la flashmob a ritme de “Jo sóc com tu” cedida per la Fundació Privada El Maresme i versionada pel grup Buhos. A més a més, hi haurà de berenar pels assistents, per part dels col·laboradors, Carrefour Lleida i Torrons i Mel Alemany.

Les entitats organitzadores de la jornada reivindicativa són: Federació ALLEM, ECOM, DOWN Lleida, FEPCCAT, FESALUT, ONCE Lleida, Salut Mental Catalunya – Coordinadora Terres de Lleida.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*