Dimarts, 16 abril 2024
spot_img
IniciESPORT ADAPTATCatalunya acaba tercera al Campionat d’Espanya de natació en edat escolar

Catalunya acaba tercera al Campionat d’Espanya de natació en edat escolar

catalunya campionat espanya natació edat escolar
Xavi Cenzano amb els tres nedadors seleccionats // Foto: FCEDF

Catalunya va quedar finalment en tercera posició al Campionat d’Espanya de natació en edat escolar per Seleccions Autonòmiques que es va disputar el passat cap de setmana a les instal·lacions de “Son Hugo” a Palma de Mallorca. La selecció catalana va assolir la segona posició en categoria masculina i setens en categoria femenina.

La selecció catalana, en la que participaven tres nedadors seleccionats per Xavi Cenzano (seleccionador de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF): Iker Ruiz Urbaneja (CN Balaguer), Pablo Errando (CN Barcelona) i Pol Sallent (CN Martorell), van realitzar una molt bona actuació. Destacar la cinquena posició d’Iker Ruiz als 50m braça amb un temps de 50:45, la tercera posició de Pol Sallent als 50m papallona amb un temps total de 37:74 i la quarta posició als 100m esquena de Pablo Errando amb 1:28:48 que van contribuir decisivament a la segona posició en categoria masculina. També van formar part de la selecció catalana els nedadors de la FECPC, Marc Castro, Nerea Garcia i Carles Gómez amb la seleccionadora Irina Barceló.

La comunitat Valenciana va revalidar el títol de Campions d’Espanya després de guanyar a la categoria masculina i ser tercers a la femenina. La Selecció de Castellà i Lleó es va classificar en la segona posició final per davant de Catalunya.