Carles Puigdemont presideix la commemoració del 25è aniversari d’Amputats Sant Jordi

Es presenta la Federació Estatal d’Associacions de Persones amb Amputació i Agenèsia

carles puigdemont commemoració 25è aniversari Amputats Sant Jordi
El president Puigdemont lliura un reconeixement a l’expresidenta Pilar Díaz // Foto: gencat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va presidir dilluns a la nit la commemoració del 25è aniversari de l’associació Amputats Sant Jordi, que va tenir lloc al recinte modernista de Santa Pau, en un acte al que van assistir altres personalitats com la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolor Montserrat; el conseller de Salut, Toni Comín; la tercera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz, a més dels representants de l’entitat, encapçalats per la seva presidenta, Marta Canas. També hi va estar present l’expresidenta de l’entitat, Pilar Díaz.

L’acte va servir per retre homenatge a diferents membres fundadors de l’entitat i es va aprofitar per presentar la Federació estatal d’associacions de persones amb amputació i agenèsia, que tindrà la seu a Barcelona.

Puigdemont durant la seva intervenció va llançar un missatge d’agraïment, perquè “heu aconseguit que la fotografia del país sigui completa, que quan ens emmirallem en el mirall que ens hem posat al davant ens reconeguem i ens agradem i ens reconeguem com som”.

Carles Puigdemont va ressaltat que el Govern està proposant tirar endavant el projecte de Llei per a la Igualtat de tracte i la no-discriminació, “amb l’aspiració que sigui pionera”, i ha remarcat la voluntat de continuar treballant també perquè “quan pensem en la innovació i la tecnologia, aquesta arribi a tothom, i quan diem tothom és tothom”.

El president va recordat que aquest 25è aniversari de l’associació coincideix amb l’aniversari també de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona, un esdeveniment, va dir, en el qual “van aflorar invisibilitats que abans no hi eren”, en referència al paper destacat que van jugar els atletes  paralímpics.

banner_dental

1 Trackback / Pingback

  1. COCEMFE reivindica un catàleg ortoprotèsic basat en les necessitats reals de les persones amb discapacitat - Di@ri de la Discapacitat

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*