Dissabte, 16 octubre 2021
HomeCulturaCap de setmana de Teatro Accesible per a celebrar el Dia Internacional...

Cap de setmana de Teatro Accesible per a celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

cap setmana teatro accesible dia persones discapacitat
Una escena de “Prefiero que seamos amigos” protagonitzada por Lolita Flores i Luis Mottola // Foto: Teatro Accesible

Aquest cap de setmana a Barcelona tindran lloc dos funcions accessibles de la comèdia “Prefiero que seamos amigos” protagonitzada por Lolita Flores i Luis Mottola. Les sessions de Teatro Accesible estan programades pel dissabte i diumenge en el Teatre Goya de la ciutat comtal, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Recordem que el projecte Teatro Accesible, promogut per la Fundación Vodafone España, el Centro de Rehabilitación Laboral Nueva Vida, la Fundació Els Tres Turons i l’empresa tecnològica Aptent Soluciones, garantida en les seves funcions el subtítol, l’audiodescripció, el so de sala amplificada i el bucle magnètic individual.

Per aquestes sessions està disponible la recepció de l’accessibilitat en el propi dispositiu mòbil a través d el’aplicació STARTIT, dissenyada per Aptent, i que és una eina que crea, edita i difon el subtítol o l’audiodescripció d’una obra.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES