Dimarts, 2 març 2021
Inici Esport Adaptat Es cancel·la definitivament la 3a edició del Trofeu Internacional de Quad Rugbi...

Es cancel·la definitivament la 3a edició del Trofeu Internacional de Quad Rugbi de Barcelona

Davant la impossibilitat de viatjar dels equips francesos que n'havien de participar

trofeu internacional quad rugbi barcelona
Haurem de seguir esperant per tornar a veure la selecció catalana // Foto: FCEDF

La dificultat per desplaçar-se a Barcelona dels equips francesos que havien de participar a la 3a edició del Trofeu Internacional de Quad Rugbi els dies 19 i 20 de desembre, ha obligat als organitzadors a cancelar definitivament la competició. 

Degut a les circumstàncies actuals de la pandèmia de la Covid-19 a França, les competicions federades d’esports no professionals no estan permeses. A més, les autoritats franceses recomanen no viatjar a Espanya si no és del tot imprescindible.  

ARC Soluciones publi

Per David Campón, responsable de Competicions de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), “és un cop dur per la Federació, tant a nivell econòmic com organitzatiu, portàvem ja dos ajornaments de la competició des de setembre, esperant que les condicions fossin millors, però malauradament no podrà ser, amb aquesta cancel.lació i la del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes no hem pogut oferir competició internacional als nostres clubs i esportistes i això sempre és una mala notícia”.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES