Dimecres, 10 agost 2022
Dimecres, 10 agost 2022
IniciEntitatsCampanya de recollida de taps de plàstic per sufragar les despeses de...

Campanya de recollida de taps de plàstic per sufragar les despeses de transport d’esportistes amb paràlisi cerebral

La iniciativa de la FCPC i el CEAB ajuda a pagar la gasolina pels desplaçaments a activitats i competicions

campanya recollida taps fcpc i ceab
La recollida de taps ajuda a pagar la gasolina del transport adaptat // Foto: CEAB

La Fundació Catalana de Paràlisi Cerebral (FCPC) i l’associació esportiva Club Esportiu Esbonat i Amistat de Barcelona (CEAB) realitzen, des de fa alguns mesos, una campanya solidària de recollida de taps de plàstic per sufragar les despeses de transport dels seus usuaris per fer activitats de lleure i esport.

La iniciativa serveix per cofinançar el combustible del transport adaptat de les persones amb paràlisi cerebral quan es desplacen a fer activitats de lleure, esportives, d’assistència a cites sanitàries, etc.

El reciclatge de taps de plàstic per separat té una bona retribució perquè el cost del plàstic del tap sovint és superior al cost de la resta de l’ampolla.

La campanya, sota el lema ‘Sense transport, no hi ha esport’ convida a fer arribar els taps als centres de les dues entitats, o en el cas de no poder-les fer arribar, col·laborar amb altres escoles i entitats que hi col·laboren per emmagatzemar conjuntament les recollides en funció de la proximitat.

Així, tots els esportistes i usuaris de les entitats col·laboren en aquesta tasca, però a banda, tots els veïns i veïnes del districte de Sant Martí i l’alumnat de l’Escola L’Horitzó, el CEIP Turó Blau, i el IES Salvador Seguí, fan possible que puguin recollir taps i que els esportistes afectats de paràlisi cerebral, puguin gaudir d’una activitat esportiva molt necessària per la seva salut física.

El format de recollida ideal són les bosses grans d’escombraries, capses grans de cartró o garrafes grans d’aigua. És molt important que un cop arribin a fer la recollida els taps no estiguin dintre d’un container gran i a prop de la porta per facilitar la recollida.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content