Diumenge, 24 setembre 2023
IniciENTITATSCaixaBank dona suport a la Fundació Aspros per desenvolupar el projecte ‘El...

CaixaBank dona suport a la Fundació Aspros per desenvolupar el projecte ‘El nostre racó del lleure’

Ha fet una donació de 6.000 euros per a la compra de material i altres equipaments

donacio caixabank projecte el nostre raco de lleure
Moment de la signatura de la donació // Foto: Fundació Aspros

La Fundació Aspros ha rebut avui una aportació de 6.000 euros de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, per a la compra de material i altres equipaments per al seu projecte ‘El nostre racó del lleure’, una iniciativa de Som i Serem, el servei de lleure i oci de l’entitat, que treballa per fomentar i facilitar les activitats d’oci i esportives entre les persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental. 

ICF23_Baner Financament-300x600

Amb ‘El nostre racó del lleure’, Aspros treballa perquè totes les persones amb discapacitat intel·lectual i/o problemàtica en l’àmbit de la salut mental tinguin un accés directe al temps de lleure. Per aconseguir-ho l’entitat planteja proporcionar als usuaris un espai de fàcil accés i estable per afavorir el seu desenvolupament personal i social.

Actualment, es beneficien del servei ‘Som i Serem’ un centenar de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament i persones amb problemàtica de salut mental. Amb ‘El nostre racó del lleure’, Aspros pretén poder facilitar diversitat d’activitats i funcionament d’activitats en simultani per arribar al doble de persones (200 beneficiàries).

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content