Dimarts, 26 gener 2021
Inici Inclusió Social BCN Inclou, una aplicació mòbil per apropar-se a les persones amb discapacitat

BCN Inclou, una aplicació mòbil per apropar-se a les persones amb discapacitat

app bcn inclou
Una captura de l’aplicació BCN Inclou // Foto: Imatge cedida per IMD Barcelona

L’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat posa a l’abast de la ciutadania BCN Inclou, una app totalment gratuïta per a mòbils Android i iOS, de molt fàcil utilització i pensada perquè tothom, siguin quines siguin les seves capacitats, pugui fer-ne ús.

BCN Inclou vol apropar-se especialment al col·lectiu de les persones amb qualsevol tipus de discapacitat, i per aquest motiu mostra únicament aquelles activitats de la ciutat que destaquen d’una manera especial per les seves adaptacions específiques per a persones amb discapacitat (com per exemple, serveis d’interpretació amb llengua de signes, serveis d’acompanyament, adaptacions amb lectura fàcil, documentació amb braille, subtitulació amb pantalla o qualsevol altra mesura) i per aquelles que estan pensades per a públics molt determinats com visites guiades per a persones amb discapacitat visual, recorreguts turístics per a persones amb mobilitat reduïda, etc.

ARC Soluciones publi

Es tracta, en definitiva, de destacar aquells actes i entitats que val la pena posar en valor per la seva dedicació destacada envers el lleure de les persones amb discapacitat. Evidentment, la ciutat compta amb una agenda d’actes molt àmplia que pot oferir moltes altres propostes inclusives que formen part de la programació ordinària.

L’app compta amb un cercador per dates i per tipologia de diversitat funcional i ha estat desenvolupada per la Fundació Itineràrium. El projecte es va desenvolupar de manera progressiva i en xarxa amb les entitats de persones amb discapacitat de la ciutat, amb la idea que totes les entitats puguin tenir accés a la plataforma per introduir-hi els seus actes.

L’eina està disponible de manera gratuïta per a Android i iPhone i és 100 % accessible per a persones amb discapacitat visual. A més, està a disposició de les entitats que vulguin fer-ne ús. Si sou una entitat i voleu tenir accés a la plataforma per introduir els vostres actes, podeu sol·licitar l’accés enviant un correu electrònic a imd_informa@bcn.cat.

Font: IMD Barcelona

Oferta Any Nou!!! Subscriu-te a la nostra Newsletter

AMB UN 25% DE descompte fins el 31 de gener

Aprofita aquesta oportunitat per rebre cada dia al teu correu tota l'actualitat sobre el món de la discapacitat a Catalunya. PER NOMÉS 11,99 € L'ANY.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

3 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES