Diumenge, 5 desembre 2021
IniciDiscapacitatBarcelona obre la reserva de viatges fixos del Servei de Transport Especial

Barcelona obre la reserva de viatges fixos del Servei de Transport Especial

servei transport especial viatges fixos barcelona
El servei fix és aquell que es repeteix en hores i trajectes // Foto: Ajuntament de Barcelona

Les persones que requereixin de serveis fixos del Servei de Transport Especial a Barcelona pel proper curs –de l’1 de setembre al 31 d’agost de l’any vinent– ja poden fer la sol·licitud de reserva.

El servei fix és aquell que es repeteix en hores i trajectes. Aquest any, degut a l’emergència sanitària per Covid-19, s’activaran aquells serveis fixos necessaris per fer les activitats que es permeten al decret aprovat en motiu de l’estat d’alarma o en els plans de desconfinament que es vagin aprovant. Per tant, en aquests moments, es faran serveis fixos per anar a treballar o als centres de salut i no es duran a terme serveis fixos als centres d’atenció que romanen tancats. 

fiare banca etica crowdfunding

Per sol·licitar aquest servei públic de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) és necessari que fer la reserva, preferentment a través d’un formulari a la web de l’AMB. També es pot imprimir i enviar-la per correu ordinari a AMB Informació i Serveis, SA, via Laietana, 33, 4t 1a, 08003, Barcelona.

La resolució de la reserva s’enviarà, preferentment, per correu electrònic. En cas de no disposar de correu electrònic, es farà arribar al domicili de la persona sol·licitant a partir del mes de juliol.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES