Dijous, 2 desembre 2021
IniciDiscapacitatBarcelona engega una prova pilot del sistema de videointerpretació per a l’atenció...

Barcelona engega una prova pilot del sistema de videointerpretació per a l’atenció a persones sordes

barcelona prova pilot servei videointerpretació persones sordes

L’Ajuntament de Barcelona ha reactivat la prova pilot del sistema de videointerpretació per a l’atenció a persones sordes que es comuniquen en llengua de signes i requereixen ser atesos online al Servei d’Atenció al Públic de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i a tres centres de salut de Barcelona.

Mitjançant aquest sistema qualsevol persona sorda que es dirigeixi a un d’aquests serveis podrà sol·licitar el sistema de vídeo trucada amb intèrpret en llengua de signes sense cita prèvia ni persona acompanyant. D’aquesta manera s’activarà la videoconferència a través de l’aplicació Skype utilitzant una tablet a disposició del centre per aquest servei. Es connectarà amb la plataforma en línia que dona accés immediat al servei d’intèrpret en llengua de signes.

fiare banca etica crowdfunding

Un cop finalitzada la prova pilot l’equip d’accessibilitat de l’IMPD validarà, conjuntament amb el Consorci Sanitari de Barcelona, l’efectivitat d’aquest nou sistema al finalitzar la prova pilot.

Els quatre punts on s’ha activat aquesta prova pilot són: Servei d’Atenció al Públic de l’Institut Municipal de Persones amb  Discapacitat; CAP i CUAP de Sant Martí; Centre de Salut Integral de Cotxeres; CAP i CUAP Casernes de Sant Andreu.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES