Barcelona engega una prova pilot del sistema de videointerpretació per a l’atenció a persones sordes

S’ha posat en marxa a l’IMPD i tres centres de salut

barcelona prova pilot servei videointerpretació persones sordes

L’Ajuntament de Barcelona ha reactivat la prova pilot del sistema de videointerpretació per a l’atenció a persones sordes que es comuniquen en llengua de signes i requereixen ser atesos online al Servei d’Atenció al Públic de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i a tres centres de salut de Barcelona.

Mitjançant aquest sistema qualsevol persona sorda que es dirigeixi a un d’aquests serveis podrà sol·licitar el sistema de vídeo trucada amb intèrpret en llengua de signes sense cita prèvia ni persona acompanyant. D’aquesta manera s’activarà la videoconferència a través de l’aplicació Skype utilitzant una tablet a disposició del centre per aquest servei. Es connectarà amb la plataforma en línia que dona accés immediat al servei d’intèrpret en llengua de signes.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Un cop finalitzada la prova pilot l’equip d’accessibilitat de l’IMPD validarà, conjuntament amb el Consorci Sanitari de Barcelona, l’efectivitat d’aquest nou sistema al finalitzar la prova pilot.

Els quatre punts on s’ha activat aquesta prova pilot són: Servei d’Atenció al Públic de l’Institut Municipal de Persones amb  Discapacitat; CAP i CUAP de Sant Martí; Centre de Salut Integral de Cotxeres; CAP i CUAP Casernes de Sant Andreu.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*