Barcelona destina 10 milions al percentatge mínim de contractació amb reserva social per al 2019

El consistori aprova 3 mesures per afavorir la contractació social

cets contractació reserva social barcelona
El consistori vol afavorir la contractació amb reserva social // Foto: Grup Cooperatiu TEB

L’Ajuntament de Barcelona destinarà enguany un mínim de 10 milions d’euros -un més que l’any passat- a la contractació social, segons va informar diumenge a través d’un comunicat.

Aquesta és una de les tres mesures que ha aprovat el consistori per afavorir la contractació social i reforçar i preservar la tasca que fan els Centres Especials de Treball i Empreses d’Inspecció.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

D’aquesta manera l’Ajuntament compleix amb la disposició de la Llei de Contractes del Sector Públic que obliga a les entitats locals a fixar el percentatge mínim de reserva per aquest tipus de contractes.

D’altra banda, el consistori ha decidit aprovar una mesura d’urgència per compensar als Centres Especials de Treball (CETs) i les empreses d’inserció, pel pes que estan suportant per l’increment del Salari Mínim Interprofessional (SMI), sobre els contractes actualment vigents al consistori.

BANER_300X250

Per últim, l’Ajuntament ha aprovat com a tercera mesura una instrucció interna per millorar la contractació reservada amb els Centres Especials d’Iniciativa Social i empreses d’inserció.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*