Aspid i l’Orfeó Lleidatà presenten “Junts”, un innovador projecte cultural per a la transformació social

Serà el 20 de juny a l’Espai Orfeó Lleida

aspid-orfeó-lleida-junts-innovador-cultural-transformació-social
Una actuació de la Coral d’ASPID a l’Orfeó de Lleida // Foto: ASPID

L’Espai Orfeó de Lleida acollirà el proper 20 de juny l’acte de presentació del projecte cultural “Junts”, una iniciativa impulsada per ASPID i la Fundació Orfeó Lleidatà per visualitzar el poder de la música, les arts plàstiques, el teatre i la poesia per a la transformació social. “Junts” també vol mostrar com la cultura és una eina per aconseguir multitud de beneficis per al grup de persones amb discapacitat.

Durant l’esdeveniment, que arrencarà a les 18h., es projectarà un vídeo, en què es faran visibles les activitats que ha dut a terme ASPID en l’àmbit de la cultura (música, arts plàstiques, teatre i poesia). El vídeo mostrarà també com des de l’Orfeó Lleidatà s’ha assolit un efecte comunitari gràcies a aquest projecte, que ha facilitat que les persones amb discapacitat hagin desenvolupat les seves habilitats artístiques,

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

contribuint a integrar-les i a tenir un paper actiu a la comunitat social de la ciutat. A més, testimonis d’ASPID i de la Fundació Orfeó Lleidatà que han participat en el projecte “Junts” explicaran les seves vivències personals.

L’activitat, que inclou un concert del Cor d’ASPID i el Cor Prejove de l’Orfeó Lleidatà, forma part del 25è aniversari d’ASPID i posa fi a la programació d’hivern-primavera del Consell Participatiu de l’Espai Orfeó.

BANER_300X250

D’altra banda, cal destacar que la seu de l’Orfeó Lleidatà acollirà del 12 al 26 de juny una exposició d’obres artístiques fetes en fang per usuaris d’ASPID.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*