Aspid i l’Orfeó Lleidatà presenten “Junts”, un innovador projecte cultural per a la transformació social

Serà el 20 de juny a l’Espai Orfeó Lleida

aspid-orfeó-lleida-junts-innovador-cultural-transformació-social
Una actuació de la Coral d’ASPID a l’Orfeó de Lleida // Foto: ASPID

L’Espai Orfeó de Lleida acollirà el proper 20 de juny l’acte de presentació del projecte cultural “Junts”, una iniciativa impulsada per ASPID i la Fundació Orfeó Lleidatà per visualitzar el poder de la música, les arts plàstiques, el teatre i la poesia per a la transformació social. “Junts” també vol mostrar com la cultura és una eina per aconseguir multitud de beneficis per al grup de persones amb discapacitat.

Durant l’esdeveniment, que arrencarà a les 18h., es projectarà un vídeo, en què es faran visibles les activitats que ha dut a terme ASPID en l’àmbit de la cultura (música, arts plàstiques, teatre i poesia). El vídeo mostrarà també com des de l’Orfeó Lleidatà s’ha assolit un efecte comunitari gràcies a aquest projecte, que ha facilitat que les persones amb discapacitat hagin desenvolupat les seves habilitats artístiques,

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

contribuint a integrar-les i a tenir un paper actiu a la comunitat social de la ciutat. A més, testimonis d’ASPID i de la Fundació Orfeó Lleidatà que han participat en el projecte “Junts” explicaran les seves vivències personals.

L’activitat, que inclou un concert del Cor d’ASPID i el Cor Prejove de l’Orfeó Lleidatà, forma part del 25è aniversari d’ASPID i posa fi a la programació d’hivern-primavera del Consell Participatiu de l’Espai Orfeó.

BANER_300X250

D’altra banda, cal destacar que la seu de l’Orfeó Lleidatà acollirà del 12 al 26 de juny una exposició d’obres artístiques fetes en fang per usuaris d’ASPID.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*