Asem Catalunya posa en marxa un curs dirigit a persones cuidadores professionals i familiars

El curs gratuït el conformen sis mòduls formatius

asem curs persones cuidadores professionals familiars
Aquest curs consta de sis mòduls // Foto: Asem Catalunya

Asem Catalunya, amb la col·laboració de Corporación Fisiogestión, reprèn el proper 18 de setembre el curs “Cuidar-se per cuidar” dirigit tant a professionals com familiars. amb la intenció de formar a les persones cuidadores que són els que tenen la responsabilitat de cuidar a les persones amb malalties neuromusculars o altres.

Aquest curs, dividit en sis mòduls informatius, es va iniciar el passat 25 maig amb un mòdul sobre com adaptar la dieta per prevenir la disfàgia, que va impartir la logopeda Teresa Zurera.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La segona entrega serà un xerrada informativa el 18 de setembre sobre Prevenció de caigudes, a càrrec de la fisioterapeuta Eva García i tractarà de donar tècniques per evitar els problemes que fa la mobilització de la persona i evitar les caigudes.

El 9 d’octubre es farà el tercer mòdul sobre com Facilitar la vida amb productes de suport on la terapeuta ocupacional Joana Martínez donarà un repàs i eines que podem usar en el dia a dia.

BANER_300X250

El 23 d’octubre tindrà lloc el quart mòdul sobre Habilitats comunicatives que ens apropen. Jordi Pujol i Carme Olivera donaran consells sobre com parlar i aconseguir que ens comuniquen el que necessiten els pacients.

El 6 de novembre serà la data del cinquè mòdul sota el títol Tu t’has de cuidar. Es tracta d’una xerrada de la fisioterapeuta Eva García, per donar consells als cuidadors sobre com cuidar-se ells, perquè també és important conèixer-nos per fer front el dia a dia i preocupar-se per estar bé.

Al novembre es farà l’últim model del curs sobre Mobilitzacions i transferències, encara que la data està encara per determinar. Serà una xerrada a càrrec de Corporación Fisiogestión per explicar com moure a la persona i evitar lesions tant a la persona que es cuida com al cuidador.

Tots els mòduls  es realitzaran a  l’aula 16 de l’Ateneu l’Harmonia. Aquests mòduls són gratuïts i qualsevol pot apuntar-se a tots o a un concretament. Això sí, cal confirmar assistència a info@asemcatalunya.com o per telèfon 932 74 49 83.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*