Arriben les XIX Jornades sobre Salut Mental a Nou Barris per reflexionar des d’una perspectiva de gènere

Els dies 8 i 9 de novembre a la Biblioteca Vilapiscina i la Torre Llobeta

jornades salut mental nou barris perspectiva genere

La sala d’actes de la Biblioteca Vilapiscina i la Torre Llobeta a Nou Barris (Barcelona) acolliran els dies 8 i 9 de novembre les XIX Jornades sobre Salut Mental organitzades per l’Associació de Famílies per la Salut Mental de Nou Barris.

L’esdeveniment compta amb un programa en que durant dos dies es celebraran diferents conferències i taules rodones entorn a la salut mental des d’una perspectiva de gènere.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les Jornades començaran el divendres 8 a les 16h amb la inauguració per part de Margarita Marí Klose, regidora del Districte de Nou Barris i presidenta de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, acompanyada de Israel Molinero, president de la Federació de Salut Mental de Catalunya i Josep Aguilar, president AFEM de Nou Barris.

Durant tota la tarda de divendres i matí de dissabte representants d’entitats i professionals de serveis d’atenció a la salut mental reflexionaran i intercanviaran experiències sobre salut mental posant els infants, les dones i les persones en situació vulnerable al centre.

BANER_300X250

Les jornades estaran equipades amb bucle magnètic. Si es requereix d’alguna altra mesura d’accessibilitat podeu fer la consulta a: associacio@afemnoubarris.org

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*