Arriba la Magic Line 2017, la mobilització solidària a favor de les persones més vulnerables

Organitzada per l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu

magic line mobilització social persones vulnerables
Cartell de la Magic Line 2017 // Foto: magiclinesjd.org

El proper diumenge 5 de març se celebra la quarta edició de la Magic Line, una mobilització solidària organitzada per l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables, on tots els diners recaptats en les diferents activitats que s’organitzen aniran destinats als programes de Sant Joan de Déu per afavorir els col·lectius amb què treballa la institució en els àmbits del sensellarisme, la salut mental, la discapacitat intel·lectual, la dependència, la infància hospitalitzada, la investigació biomèdica, la cooperació internacional i la immigració.

L’esdeveniment central de la iniciativa Magic Line, que enguany commemorarà el 150è aniversari de l’hospital Sant Joan de Déu, és la caminada -no competitiva- que es realitza en equips d’entre 5 i 20 persones amb la possibilitat d’escollir un recorregut de 10, 15, 20, 30 o 40 quilòmetres. La caminada és un esdeveniment esportiu de transformació social que promociona valors com la solidaritat i la responsabilitat, la inclusió i criteris ètics, com el respecte als drets humans, el medi ambient i la salut pública.

BANER_300X250

Les inscripcions de la Magic Line 2017 de Barcelona ja s’han tancat amb més de 12.000 persones inscrites, uns 2.000 participants més que en edicions anteriors, i 880 equips.

Totes les rutes començaran a Nou Barris, creuaran Collserola, inclouran un descans a Montjuïc i conclouran amb el concert per a la inclusió, una festa solidària que té lloc a la plaça de la Catedral de Barcelona. L’actuació comptarà amb la participació de persones en risc d’exclusió i artistes de renom que hi col·laboren per oferir una proposta cultural única.

Totes aquelles persones que vulguin col·laborar en la Magic Line poden comprar la samarreta, la polsera i la llibreta de la Magic Line a través d’El Mercat Social. 

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*