Dimarts, 30 novembre 2021
IniciInclusió SocialArriba la Magic Line 2017, la mobilització solidària a favor de les...

Arriba la Magic Line 2017, la mobilització solidària a favor de les persones més vulnerables

magic line mobilització social persones vulnerables
Cartell de la Magic Line 2017 // Foto: magiclinesjd.org

El proper diumenge 5 de març se celebra la quarta edició de la Magic Line, una mobilització solidària organitzada per l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables, on tots els diners recaptats en les diferents activitats que s’organitzen aniran destinats als programes de Sant Joan de Déu per afavorir els col·lectius amb què treballa la institució en els àmbits del sensellarisme, la salut mental, la discapacitat intel·lectual, la dependència, la infància hospitalitzada, la investigació biomèdica, la cooperació internacional i la immigració.

L’esdeveniment central de la iniciativa Magic Line, que enguany commemorarà el 150è aniversari de l’hospital Sant Joan de Déu, és la caminada -no competitiva- que es realitza en equips d’entre 5 i 20 persones amb la possibilitat d’escollir un recorregut de 10, 15, 20, 30 o 40 quilòmetres. La caminada és un esdeveniment esportiu de transformació social que promociona valors com la solidaritat i la responsabilitat, la inclusió i criteris ètics, com el respecte als drets humans, el medi ambient i la salut pública.

diari-discapacitat-300x250e

Les inscripcions de la Magic Line 2017 de Barcelona ja s’han tancat amb més de 12.000 persones inscrites, uns 2.000 participants més que en edicions anteriors, i 880 equips.

Totes les rutes començaran a Nou Barris, creuaran Collserola, inclouran un descans a Montjuïc i conclouran amb el concert per a la inclusió, una festa solidària que té lloc a la plaça de la Catedral de Barcelona. L’actuació comptarà amb la participació de persones en risc d’exclusió i artistes de renom que hi col·laboren per oferir una proposta cultural única.

Totes aquelles persones que vulguin col·laborar en la Magic Line poden comprar la samarreta, la polsera i la llibreta de la Magic Line a través d’El Mercat Social. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES