Arriba la 12a edició del Dia Solidari de les Empreses amb rècord en la participació de voluntaris

La jornada se celebra el 20 d’octubre en 11 ciutats espanyoles

12a edició dia solidari empreses voluntaris
En aquesta jornada els voluntaris s’impliquen en les tasques de les entitats // Foto: diasolidario.com

El proper dissabte 20 d’octubre Atresmedia i Cooperació Internacional presentaran la 12a edició del Dia Solidari de les Empreses, que va dirigida a fomentar el compromís social de les companyies a través del voluntariat com a eina de transformació social.

Enguany i sota el lema “cada persona compta, cada empresa suma” la jornada se celebrarà en 11 ciutats espanyoles (Corunya, Barcelona, Las Palmas, Madrid, Màlaga, Sevilla, Tenerife, València, Valladolid, Vigo i Saragossa), i comptarà amb la participació de més d’un miler de voluntaris de 50 empreses de tota Espanya.

BANER_300X250

A Barcelona, AIS Ayuda a la Infancia y sin recursos, un grup de voluntaris de MGS, Mútua de Propietarios i Reale Seguros, realitzarà calendaris d’Advent juntament amb els usuaris de l’entitat que després seran regalats a persones amb discapacitat, persones de la tercera edat i nens i famílies sense recursos o en risc d’exclusió social. L’activitat es durà a terme a la Residencia Estimia.

D’altra banda, un grup de voluntaris d’MGS, UCI i +3 de Gestamp, aniran a la Fundació Boscana per fer tasques de manteniment i neteja de les instal·lacions de la pròpia entitat. Tots els grups de voluntaris s’uniran a posteriori per fer un esmorzar i compartir experiències.

D’aquesta manera els voluntaris de les empreses s’impliquen en les activitats de les entitats socials, com tallers d’oci i acompanyament a col·lectius en risc d’exclusió social, persones grans o amb discapacitat i activitats mediambientals.

En els deu anys d’història d’aquesta iniciativa solidària, han participat 179 companyies i 150 entitats no lucratives i prop de 9.300 voluntaris que s’han involucrat en l’atenció de més de 48.000 persones de col·lectius especialment vulnerables.

La trobada tindrà aquest any una important presència en les xarxes socials a través de l’etiqueta #DiaSolidario18 i el compte a twitter @diasolidario

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*