Arriba a Barcelona una nova edició de la Festa Connecta’t al Blau de sensibilització social sobre l’autisme

El 7 d’abril amb multitud d’activitats i espais

El proper diumenge 7 d’abril, i amb motiu del Dia Mundial de l’Autisme, tindrà lloc a Barcelona una nova edició de la Festa Connecta’t al Blau que organitza Aprenem per l’Autisme per sensibilitzar a la societat sobre les necessitats de les persones amb autisme i per reivindicar els drets d’aquest col·lectiu.

La festa inclou la realització de multitud d’activitats solidàries a diferents punts de la ciutat. Concretament al Museu Marítim; el CEM La Mar Bella; l’’IEM Espai de Mar; el Museu d’Història de Catalunya; el Zoo de Barcelona; el Club Natació Barcelona; el Club Natació Atlètic-Barceloneta; les Golondrines; el Museu de Ciències Naturals; el Jardí Botànic; el CMV Vela Barcelona; el Reial Club Marítim; el CEM Olimpia; el Petit Liceu; la Caminada Solidària; i la Salle Comtal on es farà la festa de fi de curs.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Totes les activitats inclouen una entrada–donatiu que es destinarà íntegrament a seguir fent possible la inclusió de les persones amb autisme.

L’autisme és encara un trastorn molt desconegut a tots els nivells. Existeixen encara nombrosos mites i tòpics que pesen sobre les persones amb autisme i constitueixen veritable barreres per a la seva plena inclusió social.

BANER_300X250

Per aquest motiu les Nacions Unides, des de l’any 2008, van declarar el dia 2 d’abril com el Dia Mundial de conscienciació sobre l’autisme.

El color blau, símbol de l’autisme, representa el que viuen les persones amb aquest trastorn i les seves famílies.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*