Dimarts, 20 febrer 2024
IniciESPECTACLESArrenca a Barcelona la temporada dels Espectacles Familiars Accessibles 2024 amb el...

Arrenca a Barcelona la temporada dels Espectacles Familiars Accessibles 2024 amb el teatre de titelles “El Bosc”

Aquest dissabte 20 de gener en el marc de la Festa Major de Sant Antoni

teatre de titelles "El Bosc"
Cartell de la programació Espectacles Familiars Accessibles // Foto: Ajuntament de Barcelona

Aquest dissabte 20 de gener, arriba la primera funció de la programació d’Espectacles Familiars Accessibles 2024 a Barcelona amb la representació titulada “El Bosc”. Aquesta obra de titelles, pensada especialment per als nens majors de 5 anys, tindrà lloc a les 17 hores a l’Envelat de la Festa Major de Sant Antoni, ubicat al Carrer Vilamarí amb Floridablanca.

L’essència d’aquesta proposta resideix en la seva total accessibilitat, oferint una experiència inclusiva per a tothom. La funció disposarà d’audiodescripció en directe, subtitulació en pantalla i interpretació en llengua de signes catalana (LSC). A més, els assistents tenen l’oportunitat única de participar en una visita anticipada, programada per les 16:30 hores, que permetrà conèixer a fons l’escenografia i els personatges abans de l’inici de l’espectacle. Cal destacar que l’entrada és totalment lliure i gratuïta, assegurant que aquesta experiència cultural sigui accessible per a tothom.

La trama de “El Bosc” segueix les aventures de la Mariona, una jove amb el somni de ser biòloga. Amb la determinació de trobar una nova espècie de papallona tropical als boscos catalans, es llença a una emocionant aventura que la porta a descobrir la diversa fauna local. Una narrativa cautivadora i educativa que promet captivar l’atenció dels més petits i adults.

A més del seu contingut ric en contingut i entreteniment, l’espectacle destaca pel seu fort compromís amb la inclusió. La incorporació d’audiodescripció, subtitulació i interpretació en LSC garanteix que tothom pugui gaudir plenament de l’experiència teatral, independentment de les seves capacitats.

Aquesta iniciativa inclusiva és possible gràcies a la col·laboració de diversos actors clau, incloent-hi el Districte de les Corts, l’Eixample, Sant Andreu i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), amb el suport del l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). Per a més informació sobre aquest projecte innovador i les seves pròximes actuacions, podeu consultar aquest enllaç

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content