Aremi estrena nous elements de lleure per als seus socis, amb el suport de la Paeria

En la presentació del III Torneig de Tennis Aremi de dobles

aremi elements de lleure socis suport paeria
La nova font ha estat finançada per una empresa que ha avançat la seva aportació d’enguany // Foto: Ajuntament de Lleida

Aquesta setmana, aprofitant la presentació de la III edició del Torneig solidari de Tennis Aremi de dobles, es va fer un acte a les instal·lacions d’Aremi que va servir per presentar els nous equipaments de lleure obtinguts amb els diners recaptats dels participants i espònsors del torneig de l’any passat.

FREEFORMSTYLE-600X300

Els usuaris d’Aremi, que pateixen problemes de paràlisi cerebral, podran gaudir de l’ampliació del Jardí Sensorial, un espai finançat amb la col·laboració del programa Agenda 21 de l’Ajuntament de Lleida, d’un nou gronxador i d’una font. La presidenta d’Aremi, Mercè Batlle, va destacar la il·lusió que genera aquest projecte, que arriba a la seva tercera edició ja consolidat, per dotar d’elements d’oci i lleure per a nens i adults al pati del centre. A més, va recordar que Aremi impulsa també una proposta als pressupostos participatius per introduir aquests elements a places públiques de la ciutat.

La tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, va destacar que Lleida és una ciutat solidària i que tant els ciutadans, com les institucions, clubs i empreses sempre donen resposta davant iniciatives com la d’Aremi. “Les iniciatives com aquestes sumen, generen teixit de ciutat, complicitats i projectes comuns als quals la gent no diu mai que no. Gràcies per fer una ciutat agradable on tothom hi té un lloc per viure, expressar-se, passejar i practicar esport. Continueu fent aquesta feina perquè sempre serem al vostre costat”, va assenyalar la regidora.

A l’acte de presentació també van assistir el diputat provincial i regidor de la Paeria Paco Cerdà i el representant de la Secretaria General de l’Esport a Lleida, Joan Segura.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*