Dissabte, 16 octubre 2021
HomeEsport AdaptatAntoni Ponce i Emma Feliu, millors nedadors del Campionat de Catalunya d’Estiu...

Antoni Ponce i Emma Feliu, millors nedadors del Campionat de Catalunya d’Estiu Open de Natació Adaptada

Es va disputar diumenge a la Piscina Sant Jordi de Barcelona

antoni ponce i emma feliu campionat catalunya open estiu natacio adaptada
Emma Feliu i Antoni Ponce amb els trofeus com a millors nedadors // Foto: FCECS

Antoni Ponce, del CN Sitges, i la jove Emma Feliu del CN Figueres i nedadora de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS), han estat els millors nedadors del Campionat de Catalunya d’Estiu Open de Natació Adaptada, que es va disputar el diumenge passat a la Piscina Sant Jordi.

Aquest campionat, organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, ha servit per clausurar la temporada a la majoria de nedadors i nedadores, a excepció dels que ja participaran en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2021.

En aquest campionat han participat un total de 14 Clubs d’arreu de Catalunya amb 55 nedadors/es. Els Clubs també van tenir els seus respectius premis. El tercer lloc ha sigut per la Fundació Adapta2, el segon el CN Barcelona i el primer el CN Mataró.

A més de Ponce i Feliu, que va guanyar el trofeu a millor guanyadora, també van destacar les actuacions de Marian Polo del CN Badía, el Mahamadou Dembelleh del CN Castellfollit, l’Edgar Sánchez del CN Mataró, l’Angela González de la DT Catalunya i el Xavier Carregal de la Fundació Adapta2.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES