AMPANS crea una App mòbil que connectarà el voluntariat amb les necessitats de l’entitat

L’usuari sabrà en temps real les activitats de l’entitat i com col·laborar-hi

app mòbil voluntariat ampans
La nova app mòbil està disponible en les plataformes Android i Iphone // Foto: Ampans

La figura del voluntariat és cada cop més important per l’activitat de les entitats socials. AMPANS és molt conscient d’aquesta realitat i per això ha posat en marxa una aplicació mòbil de voluntariat que té com a objectiu apropar el voluntariat a la societat i agilitzar la tasca de coordinació així com augmentar el nombre de voluntaris i donar suport en l’atenció als usuaris de l’entitat.

AMPANS es nodreix de voluntariat per fer suport en activitats puntuals com l’acompanyament a les vacances, colònies i sortides o pel desenvolupament d’activitats de lleure i esportives. L’any 2016 més d’un centenar de persones van col·laborar en activitats de voluntariat a l’entitat.

BANER_300X250

Aquesta nova eina de comunicació i interacció entre les necessitats de l’entitat i les persones que hi vulguin col·laborar està disponible per Android i Iphone. L’aplicació permet publicar les noves crides de voluntariat i que les persones interessades en col·laborar s’apuntin a les activitats de manera immediata. L’App, creada per l’empresa Aplick i de descàrrega gratuïta, també permet donar-se d’alta com a voluntari o fer un donatiu.

AMPANS és una fundació que, amb més de 700 professionals,  treballa per promoure l’educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i altres col·lectius en risc, creant i gestionant centres, serveis, programes i suports. Acompanya i dóna suport a les persones (2.228 l’any passat) en serveis d’escola d’educació especial, formació, treball, atenció diürna, ocupació terapèutica, acolliment residencial, lleure, esport i tutela, fomentant l’autonomia i la igualtat d’oportunitats.

En l’àmbit laboral, crea empreses i serveis que donen feina a més de dues-centes persones amb discapacitat i risc d’exclusió en els sectors de jardineria i garden (Garden AMPANS), neteja, manipulats, arts gràfiques, recollida selectiva i restauració (Canonge), i amb les marques pròpies Formatges Muntanyola i Vins Urpina.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*